#BeCreative

Photography

  • White Facebook Icon

Welkom

 

Mijn naam is Leo Leclerc, gehuwd en trotse vader van drie kinderen. Van kinds af aan was ik creatief bezig met tekenen en later kreeg ik de smaak te pakken om te schrijven. Vaak waren dit korte verhalen, er kwam een soort van creativiteit bij mij tot leven wat me een heel bijzonder gevoel gaf.

Enkele jaren geleden heb ik het tekenen ingeruild voor fotografie, het heeft mijn creativiteit nog meer beïnvloed. Het stimuleert me elke dag om de alledaagse belevenissen van een gezin te mogen vastleggen of het nu een lentefeest, communie-, gezin, huwelijk of zwangerschaps shoot of een heerlijke cake smash is. Ik leg het graag voor u vast zodat u later kan terugkijken op deze bijzondere beleving als fotograaf.

Creativiteit houdt nooit op, daarom probeer ik steeds mijn creatief proces te verleggen. Enkele jaren geleden, op een kleine markt in Toscane “Italië”, kwam er een klein project naar bovendrijven. Ik ontmoette er Herbie, de dolle kever, in de vorm van een blikken auto. We zijn nu 2 jaar en 5 blikken auto’s verder…...en het project is ontstaan. 

Little car adventures

Ik laat deze guitige wagentjes tot leven komen op het platteland of in de stad. Neem dus als bezoeker ook zeker eens een kijkje om de avonturen van deze autootjes te zien.

Zoals jullie zien is creativiteit een belangrijk deel van mijn leven,

daarom heet ik u dan ook van harte welkom bij

 

#BeCreative

All images © #BeCreative