Finding a big surprise in the middle of Italy

 

 

Het begon allemaal tijdens onze reis naar Italië "Toscanië". Vele mensen houden ervan om een leuk aandenken te hebben aan hun vakantie en bij mij was dit niet anders. Voor ons gezin "meer bepaald de boys + inclusief mezelf zijn gek op vliegtuigen" dus ja, wij waren al letterlijk in de wolken omdat wij met het vliegtuig op vakantie konden. Onze reis begon in de luchthaven waar wij na al die tijd zo zijn van gaan houden, juist ja… de luchthaven van Zaventem. We konden amper wachten tot de piloot zijn Jet de lucht injaagde met ons aan boord.

 

Eerste dagen van de vakantie

Met het gezin hebben wij tal van avonturen beleefd. Lekker slapen in een luxe tent met douche, keuken, zelfs met een koelkast en koffiezet apparaat in onze luxe tent. We genoten er van met volle teugen. Wandelingen langs bosrijke gebieden, we hebben toen zelfs een vrij grote slang gezien. Dit vonden onze jongens best spannend, vergezeld met tal van andere leuke dingen en avonturen die we daar hebben gedaan.

 

Bezoek Firenze

Een excursie dag naar Firenze bracht helaas geen mooi aandenken aan onze reis naar Italië, maar wat was het een prachtige stad om te bezoeken. Helaas met één dag kom je niet toe om de hele stad in al zijn glorie te kunnen bewonderen. Maar toch bleef ik op mijn honger zitten want het werd weer niets.

 

Een klein dorp met een groot aandenken als verrassing

We zaten aan onze derde voorlaatste dag van onze reis in Italië, we gingen die dag een klein dorpje bezoeken waar er leuke dingen te doen waren. Gezellig waren we aan het wandelen door het dorp, toen plots mijn vrouw me overhaalde om mijn haar en baard te laten knippen bij een Italiaanse Barbier. Met gebroken Engels en veel handengezwaai legde ik uit wat ik wilde. Drie kwartier later kwam ik buiten met een nieuwe pruik hahaha.

De wandeling ging verder dieper het dorp in tot we aankwamen op een markt. We slenterden van  kraampje naar kraampje terwijl proevend van allerlei lekkers tot plots............daar zag ik iets staan tussen allerlei kleine spulletjes van zo een “authentieke meubelen en klein spul handelaar”.
Ik kwam dichter en dichter, het was wit met een blauwe en rode doorlopende lijn met het nummer 53 op. Toen was ik meteen verkocht en zo kwam Herbie, de blikken auto in mijn leven. Sinds half april zijn we onafscheidelijk en beleven zo samen ontzettend veel lol en fotografisch plezier.


so that's the story of: “Finding a big surprise in the middle of Italy”.


Canon760D Lens 18-55mm

Sluitertijd: 1/400ste
Brandpunt: 34mm
Diafragma: F/4.5
ISO: 100

 

 

 

 

Share on Facebook
Please reload